Mesyuarat Pengguna Pelabuhan Labuan  

  

  

 

Sekitar Mesyuarat Pengguna Pelabuhan Labuan yang berlangsung pada 7 Mei 2018 di Grand Dorsett Labuan. Mesyuarat itu dihadiri oleh ahli PCC dan dipengerusikan oleh Tuan Zulkurnain Bin Ayub, Pengurus Besar LPB. 

 

Terdapat 16 pengguna pelabuhan dari pelbagai agensi di Labuan telah menghadiri mesyuarat tersebut iaitu dari Petronas Carigali Sdn Bhd, Malaysia Ship Owner Association (MASA), Dewan Perniagaan Melayu Malaysia Labuan, Vestera Resources Sdn Bhd sebagai perunding LPL PCC Meeting, Dewan Perniagaan Tiong Hua Wilayah Labuan, Dewan Perniagaan & Syarikat India Labuan,  Asian Supply Base Sdn Bhd, Labuan Liberty Port Management Sdn Bhd, Sabah Flour & Feed Mills Sdn Bhd, Labuan Freight Forwarders Association (LFFA), Antara Steel Mills Sdn Bhd, Petronas Chemicals Methanol, Council Member LCL Consolidator, Innatech Shipping Sdn Bhd dan Naga Shipping. Mesyuarat tersebut membincangkan cadangan kadar pelabuhan untuk Pelabuhan Labuan.


 
 
Statistik Pelawat
 
Kami ada di  Pautan ke Versi Mobile Pautan ke Newsletter Subscribtion Pautan ke Suapan RSSPautan ke Facebook Pautan ke Instagram

pautan ke laman web